BLUEBOX

Talán az egyik legismertebb fotó szolgáltatásunk a kék vagy zöld háttér előtt történő greenbox/bluebox fotózás. Ennek során nincs az a hely a Földön (vagy akár azon kívül...), ahova ne tudnánk elrepíteni vendégeit.

A greenbox/bluebox fotózás lényege, hogy fényképészünk egy homogén háttér előtt készít egy digitális képet, melyet operátorunk áthelyez egy másik, előre egyeztetett háttér elé és fotórealisztikus képpé varázsolja azt. A kész fotót azonnal kinyomtatjuk, így azt pár percen belül már a kezében is tarthatja a fotóalany.

Bármilyen hangulatú rendezvényt is szervezzen, több, előzetesen megszerkesztett hátteret biztosítunk, melyből a vendég választhatja ki, hogy melyik előtt készüljön róla a fénykép. A résztvevőket így olyan helyekre juttatjuk el, ahova nem biztos, hogy a valóságban lehetőségük lenne - legyen szó a riói karneválról, egy egzotikus szigetről, vagy akár egy, a megrendelő által kívánt, kitalált helyszínről.

A másik lehetőség, melyet biztosítunk, az arccserés montázs. Ezzel a technikával az eredeti fotón szereplő személy arca helyére a rendezvény vendégének arcát montázsoljuk, így az sem lehet akadály, hogy egy sztárral pózoljon, vagy akár extrém sportolóként jelenjen meg.
A kész fényképeket önmagukban vagy akár keretben is át tudjuk adni a vendégnek. Igény esetén fa vagy kartonpapír kereteket biztosítunk, melyekre az előzetesen megbeszélt céglogót, feliratot vagy mintát rányomtatjuk. Megrendelőink több színből és méretből választhatnak.

A fényképek nyomtatása mellett arra is van lehetőség, hogy e-mailben vagy bluetooth-on küldjük el az elkészült fotókat a résztvevőknek.
Természetesen a háttéren kívül igény esetén bármilyen szöveget vagy logót ráhelyezünk a fényképre.